02 Kasım 2016

Elveda Tacizci


Herkese blogdan tekrar merhaba geri döndük!!(?) Biliyoruz zaten MangaTR'den yardırıyorduk ama bloga da artık bir şeyler atalım dedik o yüzden işte buradayız.

Molester Man serisini bitirdik onun için blogdan şekilli bir şeyler yapalım dedik :D
Molester Man hakkında söylenilmesi gerek her şeyi bölümün sonunda credits kısmında
söyledik zaten seri hakkındaki son duygu/düşüncelerimizi okumak isterseniz oradan okuyabilirsiniz. 

Ama yine de kısa özet geçmek gerekirse seri bizim için çok zorluydu ama aynı zamanda eğlenceliydi hani bir şeyi hem seversiniz hem de çok nefret edersiniz ya Molester Man bizim için aynen öyleydi. Editi/çevirisi çok zorluydu ama yine de bir evlat gibi seviyorduk seriyi bitmesi bizleri sizin kadar üzdü cidden :D

Neyse Molester Man'in bitmesi ile birlikte çok rahatladık Molester Man neredeyse 2 manga editi ve çevirisi kadar zorluyordu bizi ondan kurtulunca öteki serilerde motor takmış gibi ilerledik. Zaten gördüğünüz üzere Drifters serisini aldık ve 1 hafta içinde 1.5 cilt bitirdik ve en fazla 1 aya güncele gelmeyi planlıyoruz. (Eğer bir sıkıntı çıkmaz ise)

Ayrıca Drifters'ı hızlıca bitirip Ashita no Joe ve Bakuon Rettou'ya kaldığımız yerden devam etmeyi planlıyoruz eğer bize bu serileri çevirmeye/editlemeye yardım etmek isterseniz "BİZE ULAŞIN" kısmından ulaşabilirsiniz. (Facebook sayfamızdan ulaşmanız daha iyi olur.)

Bunun dışında söylenecek çok fazla şey yok bu zaman kadar Molester Man'i okuduğunuz için teşekkür ederiz. SadScans'ten vazgeçmediğiniz için ayrıca teşekkür ederiz. Molester Man dışında hepsi okuduğunuz bölümler ama yine de bölümleri bırakıyorum aşağıya.

Haa bir de Üzgün Müzik'teki müziği (Tsubasa wo Kudasai) her seri bitirişimizde koyacağım haberiniz olsun :D

Yorumlarınızı eksik etmeyin.


Molester Man (15-21.5)







Batoto'ya biraz geç yüklenecektir.


Drifters  (15-31)










Bir dahaki sefere kadar...


Hadieyw...






Olur da okumak isteyen olursa Molester Man'in orijinal başlıkları

3 yorum:

  1. Emeğinize sağlık :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Harikasınız, emeğinize ve ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Kim üzdü bu çocukları? Üzülmeyin gençler...
    Drifters için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil