24 Kasım 2016

Kutu Günceli



Herkese farklı bir güncelden tekrardan merhabalar. Bu günceli kısa keseceğim.

Öncelikle bu hafta Medaka Box'a başladık. Şimdiden 7 bölüm verdik 1. cilt tamamlandı kısa sürede bitirmeyi hedeflesek de seri uzun sürecek gibi geliyor. Onun dışında bu güncelde yazacak edecek fazla şey yok. Drifters en geç 1-1.5 haftaya çıkar gibi.  

Ayrıca biraz hastayım o yüzden Medaka Box bekliyorsanız 2-3 gün gelmeyebilir.

He bir de unutmadan çevirmene ihtiyacımız var. ÇEVİRDİĞİMİZ herhangi bir seriye yardım etmek isteyen olursa Bize Ulaşın kısmından bizim ile iletişime geçebilir. Çok lazım değil ama editör ihtiyacımız da var eğer yardımcı olmak isterseniz yine onun için de başvurabilirsiniz. 
(Skype ve Facebook sayfasından ulaşmanız tercihimizdir.)

(Medaka Box Mediafire, Mega ve Batoto'ya Salı günü yüklenecektir.)


Medaka Box (1-7)


İndirmek için (Mediafire)








Bir dahaki sefere kadar...


Hadieyw...






And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind. Why should I be 
frightened of dying? There's no reason for it – you've got to go sometime.

4 yorum:

  1. Elinize kolunuza sağlık

    YanıtlaSil
  2. Emeğinize sağlık :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Beyler, güncel için ellerinize sağlık; Medaka Box'u okumuyor olsam da yine de emek harcamışsınız. Çevirmen kısmına gelince; google translate çok ilerledi(deneyin görün), farkı anlayacaksınız. kelime çeviri yerine cümle çeviriye geçmiş. sizin yeni köle çevirmeniniz olabilir bence. Bu güncelde sizi pek bir neşeli gördüm, neşeniz daim olsun bu arada.

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle geçmiş olsun.

    MB için de ne kadar hızlı beklemeye aldığım yere gelirse benim için o kadar iyi ama çok fazla bölüm olduğundan ve bir o kadardan fazla da emek olduğundan acele etmeye de gerek yok. Yani aslında baya çelişkili bir durumdayım. xP

    Bunun dışında, Drifters güncel olması gayet iyi hissettiriyor. Önümüzde daha çok bölüm var diye bekleme derdi yok, artık bölüm ne zaman çıkarsa.

    Teşekkürler SAD boyz.

    YanıtlaSil