28 Mayıs 2016

İlk blog günceli



Herkese merhaba bugün ilk blog günceli ile karşınızdayız. Blog muhabbetine hala yeniyiz ve bu işlerden de pek anladığımızı söyleyemeyiz ama bizi bulabileceğiniz Facebook dışında bir adresimiz olsun istedik o yüzden giriştik böyle bir şeye hadi bakalım.

Şimdi öncelikle bu hafta bayağı bölüm çıkardık ve yeni 2 tane seri aldık. Molester Man ve Ashita no Joe.

Molester Man 23 bölümlük bir manga hızlıca bitireceğimizi düşünüyorum. Ashita no Joe biraz daha uzun soluklu ama onu da 2-3 aya kadar tamamlarız diye düşünüyoruz. Bu arad DDDD'da güncele gelmemize bayağı az kaldı ondan sonra çıkan güncellerden devam edeceğiz. Neyse çok uzatmadan bölümlere geçeyim. Bu arada blogun arka planındaki adam hiçbir zaman değişmeyecektir :)

Yorumlarınızı eksik etmeyin.



Dead Dead Demon's Dedededestruction (27-29)




Ashita no Joe (1)



Molester Man (Chikan Otoko) (1-2)




Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayın.


Hadieyw...




13 yorum:

  1. Ellerinize sağlık, harika olmuş güncel

    YanıtlaSil
  2. (yagmur) hayırlı olsun... bu arada molester man takibcisiyim. çok beğendim en azından okurken kendimi gülerken buldum. bakalım yeni bölümlerde neler olacak birde gerçek hayat hikayesi olunca daha çok dikkatimi çekti kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun ^^
    güzel seriler bulup başlamışsınız, elinize sağlık ^^

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık. Bu arada Ashita no Joe'nun rawlarına baktınız mı? Kalitesini bilmiyorum ama en azından sağdan sola ayarlıdır sayfalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk 10 bölüm için geçerli soldan-sağa ondan sonra normal sağdan-sola duruma geçiyor.Mangafoxta not geçmişler öyle.10dan sonra sağdan-sola doğru okuruz.Rawına bakmadım gerçi belki dediğin gibidir.Netten yazdım bulamadım doğrusu :)

      Sil
  5. elinize sağlık. molester man türkçesi olmadığından mecbur yarım ingilizcemle okuduğum, buna rağmen gayet hoşuma giden eğlenceli, sürükleyici ve gerçekçi bir seriydi. finale geldiğinizde bi çırpıda baştan okurum artık. buna benzer güzel ama keşfedilmemiş serileri de bulup çevirirseniz pek makbule geçer (:
    kolay gelsin

    YanıtlaSil
  6. Molestar Man çok yorucu bir seri gibi geldi. O kadar çok konuşuyorlar ki... Ama seri harika. Özellikle tepkilerine bayılıyorum. :D

    Joe serisi sürpriz oldu. Birinin başlayacağını hiç düşünmemiştim.

    DDD için de ayrıca teşekkürler harika bir seri olduğu kesin. Umarım daha çok takipçisi olur.

    Elinize sağlık arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  7. elinize sağlık hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı olsun :) Ashita no Joe güzel seçim olmuş merakla bekliyorum :) Ayrıca ilk nereden okuma muhabettinde de Mangafoxtaki nota göre ilk 10 bölüm soldan-sağa doğru ondan sonrakiler ise sağdan-sola doğru diye not geçmişler 10.bölümden sonra düzelir durum.

    Emeğiniz için Teşekkürler :) Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. Siteniz ve yeni serileriniz hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  10. Hiçbirini okumuyorum. Çok güzel mangalar. Yani öyledir heralde, herkes öyle dediğine göre. :D Kolay gelsin, başarılar. Enver Çöp<3

    YanıtlaSil