13 Ağustos 2016

Gaza Geldik



Herkese tekrardan merhaba bu sefer adam akıllı bir güncelle karşınızdayız. Geçen hafta sadece 2 bölüm çıkarmıştık bu hafta ne olduysa gaza geldim baya bir bölüm editledim eller yanıyo bildiğiniz. 

Şimdi bu hafta ANJ'de 2. cilti bitirdik ve DDDD'nın eksikliğini doldursun diye yeni bir seri aldık "Bakuon Rettou" cidden kaliteli seridir ingilizce çevirisi hala devam ediyor biz de yetişmeye çalışacağız umarım seriyi beğenirsiniz.  Çok uzatmadan bölümlere geçiyorum

Hala Editör ve Çevirmene ihtiyacımız vardır eğer bize katılmak isterseniz "Buradan" ulaşabilirsiniz.

Yorumlarınızı eksik etmeyin.



Ashita no Joe (16-22)









Bakuon Rettou (1)










Bir dahaki sefere kadar...

Hadieyw...




5 yorum:

  1. Bu hafta baya dolu dolu bir hafta olduğu şöyle bir bakınca da net anlaşılıyor. Elinize sağlık arkadaşlar.

    Ek: Duyurularınız olursa onu da açın ve sosyal medyada da paylaşalım olur mu? Her an her yeri takip edemediğimizden bi de ek işlerimiz de olduğundan kafamızda yer de etmediğinden unutabiliyoruz ama meselâ duyurular kısmında "x görevi için yardım bekliyoruz" gibi bir duyuru açılırsa onu bekletmemeye çalışarak sosyal medyada da paylaşıyoruz. Böylece hedef kitle hacmi artıyor. En azından ihtimaller artıyor ve size geri dönüşler de artıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dahaki sefere öyle yaparız o zaman :D Çok acil olmadığından o kadar üstüne düşmüyoruz şimdilik üstesinden geliyoruz ama kışa doğru gerekecek.

      Sil
    2. Tamamdır. Bir şey gerekirse söylersiniz.

      Ek olarak: Bölümleri yükledikten sonra onay kısmına geçiyorsunuz ya? Onaylamadan önce "server'a/sunucuya kaydet" butonunu kullanmak gerekiyor. O ihmal edilince eğer siteye anlık bir şey olursa yüklenen ama sunucuya kaydedilmeyen her bölüm silinir. Bu yüzden sunucuya kaydedilmesi gerekiyor. Bunu da bildireyim. XD

      Sil
  2. Teşekkürler güncel için.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar. Ashita no Joe gibi bir klasiği çevirmeniz çok sevindirici. Seçtiğiniz diğer mangalar da güzel. Editör veya çevirmene denk gelirsem sizin bloga yönlendireceğim. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil