24 Eylül 2016

Ara


Herkese tekrardan merhabalar başka bir güncel ile karşınızdayız. Bu haftaki güncelde yine Molester Man :DD. Seriyi bitirmek için sadece Molester Man kasıyoruz ve baya yaklaştık seriyi bitirmeye çoğu gitti azı kaldı.

Neyse bunları zaten hafta içinde gördünüz bu hafta size anlatacağım şey güncelin başlığından da anlaşıldığı gibi Ara veriyoruz.  Yani sadece ben veriyorum (sadeditor2001) ama fansubda 2 kişi olduğumuz için direkt fansubı etkiliyor :D. Bu sene mezun oldum ve üniversiteye girmedim onun için YGS'ye çalışmak üzere bir ara vereceğiz şimdiden rez alın geri dönünce çevirmediğimiz kaliteli manga kalmayacak. 

Ara süresince arada sırada bölüm gelebilir onu da söylemeden geçmeyeyim. DDDD kışın başlayacağı için haftada 1 bölüm araya sıkıştırabilirim diye düşünüyorum aynısı Molester Man için de geçerli ama umutlarınız çok yüksek olmasın.

Neyse fazla uzatmadan bölümlere geçelim bu zamana kadar bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz :D. Bir de hala ÇEVİRDİĞİMİZ serilere yardımcı olmak isteyen olursa "Buradan" bize ulaşabilir. Hee bir de Üzgün Müzik diye müzik köşeyi yapıyorum bundan sonra ona da en aşağıdan bakarsınız.

Yorumlarınızı eksik etmeyin.


Molester Man (11-14)










Bir dahaki sefere kadar...

Hadieyw...




5 yorum:

  1. Tüh be... Aslında sınavlar vesaire daha önemli, o konuda yapacak bir şey yok tabii. Yine de insan Kansai'ciğimi göremeyince özleyeceğim. :d

    Güncel için teşekkürler arkadaşlar, merakla bekleyeceğiz.

    YanıtlaSil
  2. vayy be... olsun bekleriz kaliteli seri kalmayacak ha merak ettim
    Elinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Vay kaliteli seri kalmicak demek :) hadi bakalım bekliyoruz o zaman :) zaten çevirdikleriniz belli ediyor çevireceklerinizi. Kaliteniz orta da yani. Molester da müthiş cidden. Onun bir de one shot u var. Tsubaka diye. Aslında ayrı 9 bölümlük seri olarak geçiyor ama bir bilginiz var mı ben tam anlayamadım. Bu mangakanın baya fanı olduğum için onu da çevirebilir misiniz diye soracaktım :) neyse çok teşekkürler seriler için. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yakında geri dönüyoruz (zaten döndük gibi) ama çevirmeyi, devam ettirmeyi planladığımız çok seri var onlardan zaman kalırsa araya sıkıştırabiliriz. Bu arada dediğin seri Molester Man'den farklı bir seriymiş bir kızın günlük hayatını anlatan bir seri galiba. Tek benzer yanları aynı mangaka ve 2ch'dan çıkması.

      Sil
    2. Hımm anladım peki. Bekliyoruz o zaman :) kolay gelsin :)

      Sil