04 Kasım 2017

「Kutu Günceli 2」



Selamlar sevgili SAD SCANS takipçileri. Bendeniz Lohengramm ve uzun zaman sonra yazılan bir güncel yazısıyla tekrardan karşınızdayım. Son güncel yazımızın üzerinden 27 gün geçince siteye bir şeyler karalayalım ayrıca son güncelden beri çıkarılan bölümleri bir yazıya dökelim istedim. Zaten bu aralar yarı ölü durumda olduğumuzdan SAD SCANS için pek bir şey yapmıyoruz. Üniversitelerimiz başlamasından ötürü scanlation işlerine adayacak pek vaktimiz yok. Varsa da bunu farklı gruplarda farklı seriler için harcıyoruz. Ama en azından güncel serilerimizi devam ettirmeye özen gösteriyoruz. Bu da bir şeydir.

Bu yazımızda, güncelde olan serilerimiz dışında uzun zamandır bölüm vermediğimiz Medaka Box serisinden de bölüm var. Bouya vakit buldukça tüm düzenlemesini kendi başına yapacak ve acele etmeden yavaş ve kaliteli bir şekilde çıkaracak. Medaka Box emek isteyen bir seri olduğundan hız beklemeyin zaten. Onun dışında bizde durumlar her zamanki gibi. Bouya’nın vizeleri bitti benimkiler başlıyor ardından sunumlardı essaylerdi ödevlerdi derken okul hayat enerjimizi ve vaktimizi sömürmeye devam edecek. Kafa dağıtmak ve boş vakitlerimizi değerlendirmek için de scanlation ile uğraşmaya devam edeceğiz. Eski SAD SCANS yok belki ama yenisi de kör topal ilerlemeye devam ediyor. Bölümlerin tadını çıkarın!


Selam ben bouya ve diyeceğim tek bir şey var. Medaka Box'a çok fazla emek veriyorum ve bayağı güzel oluyor o yüzden lütfen okuyun xd. Bayağıdır tembel tembel güncellere çalıştıktan sonra Medaka Box gibi sert bir seri bana iyi geldi. He bir de eğer bıraktığımız serileri almak istiyorsanız bizimle iletişime geçin la insanlara sordurtmayın :D Onun dışında söylenecek çok bir şey yok sizi Kanye West'in I Love Kanye şarkısının SADSCANS versiyonu ile uğurluyorum. Cidden bizi anlatan bir şarkı.

I miss the old SS, straight from the SM SS 
Chop up the edit SS, set on his goals SS 
I hate the new SS, the lazy mood SS 
The always kind SS, spaz in the manga SS 
I miss the cool SS, chop up the chapters SS 
I gotta say, at that time I'd like to meet bouya 
See, I invented SS, it wasn't any SS 
And now I look and look around and there's so many SS 
I used to love SS I used to love SS 
I even had SS t-shirt, I thought I was SS
 What if Lohen made a song about SS 
Called "I Miss The Old SS"? Man, that'd be so SS 
That's all it was SS, we still love SS 
And I love you like SS loves SS


Medaka Box dışındaki bölümleri yazmaya üşendim Facebook sayfamıza bakın işte. 






Bir dahaki sefere kadar...


Hadieyw...

goodtimescreateweakmen


0 yorum:

Yorum Gönder