10 Aralık 2016

Cilt Günceli



Herkese farklı bir güncelden merhabalar. Artık güncellere yazacak fazla bir şey bulamıyorum o yüzden kısa keseceğim bu günceli de.

Öncelikle görmüşsünüzdür bir sürü seri aldık (gerçi 2 tane) Karakai ve Grand Blue her hafta serilerimizden bir cilt vermeye çalışıyoruz ama 2 kişi olduğumuz için baya zorlanıyoruz ve Steins;Gate 0 oynamaya girişeceğim için seriler biraz aksayabilir eğer bölüm bekliyorsanız aklınızda bulunsun :D 

Onun dışında güncelleri aylık vermeye karar verdik. Gerçi editlediğim gibi Manga-TR'ye atıyorum ama indirmek isteyen vs olursa diye tüm bölümleri güncelde topluyoruz. İndirmek isteyen olursa indirirsiniz. Onun dışında Drifters çıktı ama ingilizceye çeviren ekip daha çevirmediği için bizim de elimiz kolumuz bağlı. Çevirdikleri zaman biz de hemen çevireceğiz.

Onun haricinde ACİL OLARAK çevirmen, editör veya typesettera ihtiyacımız var ÇOK AMA ÇOK ACİL o yüzden bize katılmak ve bu üzgün çocukların yükünü azaltmak isterseniz BİZE KATILIN bölümünden başvuru yapabilirsiniz.

Molester Man olmadan güncel hala çok yalnız ;_;


Karakai Jouzu no Takagi-san (1-9.5)








Grand Blue (1-4)









Medaka Box (8-12)










Bir dahaki sefere kadar...


Hadieyw...





yokokannoismyqueen

3 yorum:

  1. Dolu dolu olmuş güncel :) Emeğinize sağlık :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. 3 seriniz var üçünü de okuyorum. Takipçi dediğin daha ne bekler.

    Molestar Man'i ben de çok özlüyorum, hayatımdan fırtına gibi geçti gitti.

    Yardıma ihtiyacınız olduğunu da hiç durmadan her yerde belirtin. Millete unutturmayın ki başarı şansınız artsın. Ayda yılda bir söylemek işe yaramıyor maalesef. Her fırsatta dillendirmek önemli. xP

    Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Drifters'ı sizden okudum Medaka'ı da sizden okuycam teşekkürler ve bir gün happyscans olmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil