19 Ocak 2017

Aziz ve Muhterem Güncel



Canımdan çok sevdiğim aziz ve muhterem okuyucularım hepinize farklı bir güncelden merhabalar. Nasılsınız bakalım?

Biz de iyiyiz eyw geçen güncel de olduğu gibi uzun yazıp sizi sıkmayacağı(m)z. Hızlıdan söylemek istediğim 1-2 şey var bunlardan birincisi ara vermeye karar verdik. Geçen ara verdiğimiz de Molester Man'i güncele getirmiştik ama bu sefer öyle olmayacak sanırım :D 

Ara vermemizin sebebi nedir diye sorarsanız birincisi benim 4-5 seriyi tek başıma düzenlemem ve bu işten cidden yorulmam her ne kadar Jojo ve Kuzu'da typesetterlarımız bana yardım etse de redraw, clean bilmem ne insanı çok yoruyor ve bunu 4-5 seriye aynı anda yapınca insan baymaya başlıyor. Ara vermemizin asıl sebebi budur.

Ne zaman ara vereceğimize gelirsek Karakai'yi güncele getirip öyle ara vermeyi planlıyoruz eğer bir sıkıntı çıkmazsa.

Peki ara verdiğiniz de serilere ne olacak derseniz büyük ihtimalle bir sürü Jojo ve Kuzu göreceksiniz. Seriler genelde balon olduğu için typesetter arkadaşımız çıkartır büyük ihtimal. Yokluğumda duracak seriler Medaka ve Grand Blue olacak büyük ihtimal. Eğer ara vermeden typesetter gelirse fansuba onlar da durmadan devam edebilir. Grand Blue'da sadece balon.

Ara vermemizin ikinci sebebine gelirsek bayık okul ve sınav muhabbetleri ve biraz da kişisel hayat. Umarım anlayışla karşılarsınız. 

Ara verecek olsak bile hala ekip arkadaşlarımızı arıyoruz düzenleyici olmasa bile en azından typesetter (hizacı) olarak gelseniz bile bizim yükümüzü aşırı derecede hafifletirsiniz. Eğer olur da bize katılmak  isterseniz buraya tıklayın.

Ha bu arada unutmadan ara verdiğimiz de Drifters ve DDDD ne olacak derseniz ikisi de güncel seri olduğu için her ay ve hafta bir bölüm çıkartırız diye düşünüyorum. 

Bir de Discord sunucusu açtık muhabbet etmek, soru sormak isterseniz katılabilirsiniz. Şöyle bırakayım https://discord.gg/ARQFgsa

Upload etmeye üşendiğimiz için indirme linkleri yok bu güncel.


JoJo's Bizzare Adventure Part 5: Vento Aureo (21-26)





Karakai Jouzu no Takagi-san (21-36)






Medaka Box (17-23)





Dead Dead Demon's Dededededestruction (41)





Grand Blue (6-7)





Kuzu no Honkai (1-4)







Bir dahaki sefere kadar...


Hadieyw...





bizeilgigösterin:(


5 yorum:

  1. Bak şimdi olmadı böyle. En beklediğim serilerden bölümler gelmeyince kendimi yalnız ve hüzünlü hissediyorum. Arkada da Zeki Müren - Gözlerin Doğuyor Gecelerime çalınca kendimi daha da "ah ulan!" hissediyorum.

    Verin 3-5 balon sileyim de bi' yarararım dokunsun. :d

    YanıtlaSil
  2. Böyle ara mı olur? Sizinki part time ara olmuş yani yarım ara olmuş. :D Ara dedin mi 6 ay siteye uğramazsın. (BKZ:YOROZUYA)
    İyice dinlenin, dönüşünüzün muhteşem olmasını istiyorsanız Soul Eater'ın bütün bölümlerini bir çırpıda hadi olmadı yarısını bir çırpıda verirsiniz. :D

    YanıtlaSil
  3. Az dinlenin hakkınız :) Emeğiniz için Teşekkürler :) Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık beyler. Gerekiyorsa dinleyin kafanızı, hiçbir şey canınızdan önemli değil.

    YanıtlaSil
  5. Dinlenmek hakkınız tabii :3 tabi bu nasıl dinlenmekse :D hala bölüm gelecek xD
    her şey için ellerinize sağlık :3

    YanıtlaSil