18 Haziran 2017

Bu Hafta Grand Blue Yok Günceli

Başlık ironik falan değil. Bu hafta gerçekten Grand Blue yok çünkü geçen hafta 2 cilt birden verdik siz de hemen hepsini tek seferde okudunuz di mi? Bize ne, okumasaydınız. Bu arada daha fazla Grand Blue için yalvaran arkadaşlara özellikle de itsmylifeso'ya Ozan Güven reisin şu sözlerini armağan ediyoruz.


ya siktir git. ya salak salak so. kim o? nerde o? ne salak salak sorular soruyosun ya? ne kadar salak salak sorular soruyosun ya? ya bi dakka abicim. ya bi dakka bıraksana. oğlum bak. oğlum bak. normali bunun nedir biliyo musun? sadscans bey iyi akşamlar. grand blue'nun durumu nedir?
kaç yaşındasın sen? kaç yaşındasın sen? bi dakka kaç yaşındasın sen? hayır kaç yaşındasın sen? kaç yaşındasın sen? bana yaşını söyle hayır yaşını söyle bana kaç yaşındasın sen? hayır kaç yaşındasın sen? kaç yaşındasın? dalyarak
böyle mi sorulur? grand blue nerde admin. ben sana soruyo muyum beynin nerede diye? soruyo muyum? ne kadar aptal aptal konuşuyosunuz ya. şimdi şöyle yazıcaklar. içkiliydi bilmemne. bi dakka abicim öyle bir şey yok. bi dakka dur ya alla allaa. niye sarhoş muamelesi. ya feridun abi. ne kadar aptal aptal sorular bunlar ya.
admin grand blue nerde? amcık ağızlı sen kimsin lan? on altı yaşında bi tane adamsın. sen kimsin ya? sen kimsin abi? sen kimsin? gerizekalılar ya. bu kadar aptalca bi soru olur mu. admin grand blue nerde?
ya amına koyim ben sana soruyo muyum ya.







Grand Blue gelmediğini netleştirdiğimize göre bölümlere geçelim. Bu hafta aylık serilerimizin yağmur gibi yağdığı haftaydı bu yüzden çoğu bölümü zaten yükledik ama güncel serilerin haricinde 1 cilt İnuyashiki'miz var. Siz 5 dakikada okuyorsunuz ama bu ciltte çok zor redrawlar vardı onları yaparken redrawerlar terledi, Hiroya Oku'nun anasına bacısına sövdü. O yüzden bu cildin değerini bilin. İyi okumalar






Sonraki güncele kadar...
Hadieyw...






0 yorum:

Yorum Gönder