02 Mayıs 2017

SAD SCANS Duraklama Devrine Giriyor

Merhaba arkadaşlar, ben SAD SCANS'in yegane çevirmeni Sad God ve bir güncel yazısında daha birlikteyiz. Aslında bugün vereceğimiz malumat, bir güncel yazısından çok bir bildiri kıvamında. Normalde ayda bir güncel veriyoruz fakat böyle ansızın güncel vermemizin sebebi SAD SCANS'ten bir süre boyunca eskisi kadar haber alamayacak olmanız. 


Bizleri takip ediyorsanız yaklaşık 1 haftadır falan bölüm vermediğimizi görmüşsünüzdür. Grand Blue bekleyen arkadaşlar zaten sürekli bizi dürtükleyip duruyorlar. Bu durumun en çok farkında olanlar onlar. Bu hafta bölüm çıkmamasının sebebi ben ve sadeditor2001'in İzmir'de grupça bir buluşma düzenleyip günler boyunca takılması. Normalde grubumuzun bütün üyeleri farklı şehirlerde yaşadığı için buluşmamız imkansız gibi bir şey. O yüzden bu bizim için çok zor bulunan bir fırsattı. Yaklaşık 4-5 gün birlikteydik ve sadeditor'ün evine yalnızca uyumak için girdik. İzmircon'da falan salak salak takıldık o yüzden manga çeviri ve editine vakit bulmayı geçtim, aklımıza dahi getirmedik. Bana 800 km boyunca bilgisayar taşıttılar fakat onu çantasından bile çıkarmadım hatta o derece. O yüzden bir haftadır falan internetten uzaktaydık. SAD SCANS'in şu anki 5 üyesinden 3'ü ilk kez bir araya geldi. (Arada sırada ortaya çıkan buçuk elemanlar da var ama kemik kadro 5 kişi) Ve birlikte günler boyunca çok iyi vakit geçirdik. Türkiye'de alkol bu kadar pahalı olmasaydı Otori yapma planlarımız vardı onu yapamadığımız için hala çok üzgünüm... O yüzden bu hafta bölüm gelmediği için sizden özür falan dilemiyoruz aksine mangalar umurumuzda bile değil. Dehşet eğlendik amk.

Otori, kankalarınızla beraber şu koca çömleği alkol ile doldurup, komaya girip, masaları kırana kadar içmektir.




Bu hafta sosyallikten bölüm vermediğimizi belirttiğimize göre daha ciddi konulara geçelim ve önümüzdeki 2 hafta boyunca neden duracağımızı söyleyelim. Grubumuzun diğer kurucusu ve bel kemiği sadeditor2001, sağlık sorunlarından ötürü bir ameliyata gireceğinden 2 hafta boyunca hastanede yatması gerekecek. (Hayır çok fazla içtikten sonra yediğimiz boklardan ötürü değil.) Bu yüzden önümüzdeki 2 hafta hiç bölüm çıkmaz demeyelim fakat normal tempomuz olan günde 1 bölüm olayını göremeyebilirsiniz. Mevzu ciddi yani, gelip burada serinin devamı gelmiyor diye bize ağlamayın, tokatlarız.



En son 1 yaşına girmemizin şerefine güncel yazmışız. O günden beri çıkardığımız bölümleri de buraya bırakıyorum. Hepinize afiyet, bizlere geçmiş olsun. Umarım canım kardeşim, köle editörüm bir an önce düzelir ve serilerimize devam ederiz. Hadieyw...




Dr. Stone 8 (9 ve 10. bölümler sadeditor'ün yokluğunda geç gelebilir çünkü serinin editörü o.)
Grand Blue 16-17-18-19-20 (Grand Blue'yu bendeniz Sad God editlerse gelir ve getirmeye de çalışacağım fakat bana güvenmeyin.)






Bir dahaki sefere kadar...



Hadieyw...










2 yorum:

  1. Çeviri, edit ve diğer her ne yapıyorsanız onlar için teşekkürler. Sad scans ekibiyle aynı şehrin havasını solumuşum da haberim yokmuş meğer. Sad editöre geçmiş olsun dileklerimi de sunup gidiyorum.

    YanıtlaSil